Sidevisninger i alt

mandag den 11. april 2011

Hobby-shoppetur i Holland

I lørdags kom jeg hjem fra Holland. Jeg har været på hobby-shoppetur. Tirsdag aften tog jeg med toget til Fredericia og overnattede hos min veninde, der også skulle med på turen. Onsdag morgen startede vi tidligt og hen af eftermiddagen landede vi i Drachten. Her ligger http://www.jacobi.nl/ Den butik jeg ind til videre syntes, har det største udvalg og de billigste priser. Så der blev shoppet til den store guld medalje. Efter nogle timer i butikken fik vi lidt at spise før vi fandt vores hotel.

En anderledes gangbro hen over en rundkørsel, der lå lige over for hotellet.

Dagen efter trillede vi vest på til Leeuwarden. Butikken hedder http://www.hobbycompleet.nl/ En OK butik men ligger lidt i den dyre ende. Herfra gik turen mod syd. Vi kørte over dæmningen og lige før vi nåede fastlandet begyndte det røde lys at blinke på slusen. Vi holdt som første bil, så mig ud af bilen og fik knipset et par billeder af båden, der kom igennem. Videre mod sydvest til Egmond aan Zee til en meget lille hobbybiks www.hobbyboetje.com   Vi fik ikke lagt de store summer i denne butik, da deres udvalg var begrænset og priserne alt for dyre.

Prammen er læsset tungt.

Så gik turen mod syd til udkanten af Amsterdam. Vi besøgte http://www.bruinink.nl/  En stor hobbybutik med et stort udvalg og til rimelige priser. Dagen er ved at gå på hæld, men vi kan lige nå en butik mere. Det blev til http://www.deblauwedraad.nl/  Butikken lå inde i et indkøbscenter og var ikke ret stor. Vi fik købt lidt aftensmad som blev indtaget ved den nærliggende sø, mens solen var på vej ned. Tilbage i bilen og så måtte vi hellere finde hotellet.
Udsigten vi havde til aftensmaden.

Den smukke himmel tyder på godt vejr til dagen efter.


En mølle der lå lige ved hotellet.

Efter morgenmaden skulle der indtages flere hobbybutikker. Vi kørte til Alphen a/d Rijn til http://www.kaartenmakerij.nl/ En OK butik - ikke så stor men de havde det sidste nye. Søde og rare ekspedienter, der var snaksaglige. Fra Alphen kørte vi videre til Breukelen til http://www.hobbytheek.nl/  En stor butik med priser, der var til at betale. De havde lidt af det sidste nye, men ikke så meget. Videre må vi..... det er jo ikke en ferietur - til Molenaarsgraaf til http://www.idwinkel.nl/ Noget overrasket blev vi, da vi fandt ud af, at det var en mellemting mellem en isenkræmmer og en hobbybutik. Men på den anden side kan man vel også sige, at det var en fælles hobbybutik for mænd og kvinder ;-) Det lykkedes mig på en eller anden måde at komme ud af butikken uden at have købt noget. Jeg var vældig stolt af mig selv. Der var alligevel en smule rygrad tilbage.

Tiden løber afsted og vi kan se, at vi ikke kan nå at køre til Rotterdams hobbybutikker. Så i stedet for sætter vi GPS´en til at finde den smukkeste tur tilbage til hotellet. Og jeg skal da lige love for, at de har en flot natur på trods af det flade land. Tilbage på hotellet fik vi en stooor skinkesnitzel mit alles. PU-HA jeg kunne nærmest trille fra bordet.
En af de mange tulipanmarker vi så.

På vores tur kørte vi forbi et sted, hvor der stod 17 møller.


Lørdag morgen var vi tidligt oppe - det var tid til at køre hjem. Men vi skulle da liiiige forbi en sidste butik inden vi satte kursen mod nord. Det blev til http://www.hobbyvision.nl/ Vi blev lidt overrasket over at der var så mange mennesker i butikken. Men vi fandt ud af, at de havde fremvisning af Tim Holtz nye elektriske stansemaskine, brodering og farvelægning af kort samt, hvordan man laver blomster af de nye dies fra Marianne design. Butikken har et OK udvalg men ligger lidt i den dyre ende.

Så blev slutspurten sat ind. Hjemad gik det med raske skridt - lidt mad, benzin og tissepauser blev slået sammen og kl. 19 landede vi i Vejle. Så var det kun lige de sidste knap 3 timer med toget helt hjem. Og sikke jeg slæbte - kunne godt have brugt en stor kuffert med hjul, men det var der ikke plads til i bilen. Så kan jeg måske lære ikke at købe så meget med hjem en anden gang......... NOT !!!!!!!  Jeg vil gøre det igen næste gang. TUSIND TAK FOR EN SUPER TUR TIL DEM DER VAR MED.

Her er det jeg fik med hjem

11 kommentarer:

 1. Tillykke med din flotte blog, set ser rigtig godt ud, og wow sikke nogle indkøb du har haft med hjem - er slet ikke misundelig ;) ;) ;)
  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med din nye blog - wauw en masse lækre ting du har fået med dig hjem. Jeg glæder mig til at følge din blog og se dine fine kort og LO !
  Knus Hjørdis ;-)

  SvarSlet
 3. hold da op, efter sådan en tur skal man da have en uges ferie.
  Var selv i Jacobi for nogle år siden, men kendte ikke de andre butikker, hmm mon jeg kan overtale manden til at ændre distinationen for årets sommerferie!
  Det er en rigtig flot blog du har fået

  SvarSlet
 4. Tillykke med bloggen. Åh det må have været en fantastisk tur, sammen med en veninde der deler samme passion som en selv - en dejlig kombination. Kan se du tilhører samme gruppe som jeg, nemlig supershopper ;o)KH 10na

  SvarSlet
 5. Tak for Jeres søde kommentare.

  SvarSlet
 6. Tillykke med din nye blog.

  Jeg ved godt at misundelse er en grim ting, men hvor ville jeg gerne det var mig der havde været i Holland :o)

  SvarSlet
 7. Tillykke med din nye blog. Den er rigtig flot.

  Også tusind tak til dig for en fantastisk tur. Det må vi gøre om en anden gang.

  Knus fra Rita

  SvarSlet
 8. Tillykke med bloggen. Den er blevet rigtig flot.
  Jeg er ikke sikker på jeg kan overtale manden til at gå på powershopping i Holland på den måde. Der skal vist veninder med på sådan en tur. Er slet ikke misundelig;o)

  SvarSlet
 9. Tillykke med den flotte blog!
  Jeg skal lige love for, at du har været på indkøbstur.

  SvarSlet
 10. Tak skal I have allesammen.

  SvarSlet
 11. Må jeg spørge hvad du fik snoldet for? Er det dyre end herhjemme?? Jeg er død misundelig over din tur, sådan en vil jeg også på engang!

  SvarSlet