Sidevisninger i alt

fredag den 21. oktober 2011

Tre tasker mere til udstillingen

Tre tasker mere har set dagen lys. Der bliver flettet hver gang, der er 5 minutter i overskud. Jeg vil gerne nå så mange som muligt inden udstillingen d. 25. november. Og håber på, at jeg når at få flettet 10-12 tasker i alt.

Den første er flette af Cafax cacaoposer. Remmen er egentlig et hundehalsbånd, men jeg syntes den passede perfekt i farverne til tasken. Remmen er sat fast med postskruer.

SOLGT


Den næste er også flettet af Cafax poser, men her har jeg brugt bagsiden. Den var svær at tage billede af, da den er så blank. Hankene er fra en taske jeg fandt i en genbrugsbutik. De er sat fast med postskruer.

SOLGT

Den sidste er flettet af chipsposer. Her måtte jeg hente hjælp udefra, da vi ikke spiser chips her i huset. Så jeg er glad for at Mini123 & Anita80 fra http://www.kreahulen.dk/ kunne hjælpe med det projekt.

SOLGT

11 kommentarer:

 1. Både kortet og især taskerne er blevet rigtig flotte. Jeg glæder mig til vi skal mødes så jeg kan lære at samle ringene, har fundet ud af at sætte leddene ind i hinanden, men jeg kan ikke hitte ud af samlingen!!

  SvarSlet
 2. De er bare rigtig flotte.
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Det må være et stort arbejde, de er flotte især den første og sidste. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 4. Så flotte og kæmpe arbejde. RESPEKT. Håber du får en fantastisk udstilling.
  KH 10na

  SvarSlet
 5. Rigtig flotte - jeg glæder mig også til at lære at flette, så må jeg se om det er noget jeg har tålmodighed til.

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare flotte!

  Aj, hvor er det sjovt at se ens chipsposer i et færdigt projekt! Jeg har lige siddet sammen med manden og udpeget de poser, vi kan huske :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er de bare flotte. Overvejer lidt at prøve at gå igang med at flette selv. Ved du om man kan bruge almindeligt mønstret papir, selvfølgelig ikke for tykt?
  Ednu en gang, hvor er de bare super flotte :)
  Hilsen Louise

  SvarSlet
 8. Til Louise
  Det kan du sagtens bruge. Men du skal sætte tape på for at gøre det stærkere. Du risikere at når tasken skal sys sammen at du river dine foldninger op. Det ville være spildt arbejde.

  Hilsen Rysse

  SvarSlet
 9. Okay, mange tak for hurtigt svar :) Men er nødt til at prøve at kaste mig ud i og prøve at flette, kan jo se her hvor flotte de bliver :)

  Hilsen Louise

  SvarSlet
 10. Hvor er de super flotte dine tasker :) Kh Gitte

  SvarSlet