Sidevisninger i alt

onsdag den 26. september 2012

Kort fra fødselsdagsgruppen på SS

Jeg havde fødselsdag i lørdags. På www.scrapsisters.dk er jeg med i en gruppe, der sender fødselsdagskort til hinanden. Og dette er årets høst - de er så flotte allesammen. De har stået til parade inde i stuen og der er blevet kigget på dem mange gange - især med fingrene. Jeg har  suget detaljer til mig, ideer skal afprøves på et tidspunkt og nye behov er opstået. Tusind tusind tak skal I have allesammen. Det var med til gøre min dag til noget særligt.
 
Det første kort er fra AKA. Tak for de fine udskæringer, der var med. Rigtig god ide´ at lægge køkkenrulle om rosen, så den ikke blev trykket af post.dk. Sød detalje med den lille dreng på gyngen at der lige var skåret rundt om, så gyngen stikker lidt ud.

 
 
Dette kort er fra Moster Olivia. Dejlige friske farver. Har aldrig set et kort med en lynlås på, så her var en ide´ der skal afprøves. Skønne blomster - mon det er nogen du selv har lavet ?
 
 
 
Så er der kort fra Anja´hobby. Et sødt og enkelt kort i en skøn turkis farve. Blonden og det embossede papir giver kortet sødt look.
 
 
 
Dette kort er fra Solveig. Skønne efterårs farver er det lavet i. Det embossede tillykke kan jeg vældig godt lide. Det kunne være jeg skulle låne det stempel på et tidspunkt.......  Glæder mig til vi ses på mandag.
 
 
 
Det bringer os frem til kortet fra Randi. Det er lavet i lilla farver, som jo lige er en af mine mange ynglingsfarver. Mon ikke det er stemplet med de små Peg stempler, som jeg er ret vild med ? God ide´ at klippe blomsterne ud og sætte oven på, så man får en 3D effekt.  Glæder mig til vi ses mandag.
 
 
 
Dette kort er fra Mor til 2. Det er lavet med Alustrimler og embosset. Jeg er vild med den effekt det giver. Det ser ud som om der er embosset med guld oven på alutapen - er det rigtig ? og mon det så er varm embosset. Til sidst er der sværtet eller malet med lilla.
 
 
 
 Så er der kort fra Evil Eve - min navnesøster. Det er også i efterårsfarver. Den lille symaskine er en fed detalje. Jeg må se at lære at få det brugt de mine fremtidige kort. Halvperlerne giver en super god effekt.
 
 
 
Her kommer et kort hele vejen fra Norge. Det er fra Frk Q. Det kort er så gennemført. Der er pynt på alle siderne. Det er ikke så tit man ser det. Og så er det holdt i lilla....  me like..Super sødt stempel du har brugt og det glimmer der er lagt på til sidst giver en flot afslutning.
 
 
 
 Dette kort er fra Sivsko. Dejlige douche farver. God ide´med at "give ginen tøj på" det må afprøves. Smilet bredte sig i hele mit ansigt, da jeg læste kortet om at man kan blive lidt forpustet af, at bestige et bjerg for at få en bedre udsigt.....  Vi havde jo lige været på Preikestolen i Norge og her havde jeg stået og pustet mange gange på turen op. http://rysses.blogspot.dk/2012/09/mini-album-fra-preikestolen.html
 
 
 
Så nåede vi frem til kortet fra pipi64. Et rigtig tøzekort i lyserøde farver. Et af lagene er af noget der ligner gaze. Fed effekt, der skal afprøves.
 
 
 
Til sidst med bestemt ikke mindst kommer kortet fra Hanneby. Mange tak for de skønne udskæringer. Jeg har aldrig set et kort være foldet på den måde. Det ser umiddelbart ud til at være foldet af eet helt scrap ark. Det er helt sikker, at jeg skal forsøge at lure metoden af. For det er da bare fikst.Super lækkert papir i nogle skønne farver.
  
 

19 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jeg kan ikke tage æren af at have lavet dem. Det var nogle jeg fik til min fødselsdag.

   Slet
 2. Superflotte kort du har fået - det er skønt at få så mange fødselsdagskort der skal åbnes og beundres.

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle søde kort du har fået til din fødselsdag :)
  Stort tillykke håber du havde en dejlig dag :)

  SvarSlet
 4. Dejligt du blev glad......Og sikke mange fine kort.
  Det er lidt sjovt at se den udvikling hele gruppen har været gennem i de 3 år vi nu har sendt.

  SvarSlet
 5. nøjj og rigtig fine kort er jo en glæde, man ser rigtigt glæden i de kort

  SvarSlet
 6. Det er så fedt, at være med i sådan en gruppe og få så mange kort til sin fødselsdag.

  Stemplet jeg har brugt er fra et Pandurosæt, det er vist ret nyt, har i hvert fald først set det i efteråret. Jeg kan tage det med på mandag, hvis du vil have det.

  Glæder mig også til vi ses på mandag

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det vil jeg da gerne låne. Tak for det.

   Slet
 7. Super skønne kort du fik på din fødselsdag. Tillykke med dagen.

  SvarSlet
 8. Sikke en høst (ja de 2 af dem kendte jeg jo) glæder mig til at få muligheden for at kigge nærmere på dem

  SvarSlet
 9. Sikke nogle skønne kort du har fået, der er bare ikke noget så hyggeligt som god gammeldags sneglepost :)

  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet
 10. Lækre kort. Og tillykke med fødselsdagen.

  SvarSlet
 11. Stort tillykke. Super flotte kort du har fået.

  SvarSlet
 12. Det er så hyggeligt at være med i sådan en fødselsdagsgruppe. Så mange lækre kort du har fået - der er masser af lækre detaljer og finesser at blive inspireret af.
  Tillykke med dagen forleden :)

  SvarSlet
 13. Synes det er vild hyggeligt at være med i gruppe. Kortet er først malet med lilla maling og derefter mistet med en meget lys mist (kan ikke lige huske hvad den hedder. Derefter har jeg varm embosset med clear pulver med glimmer i.

  SvarSlet
 14. Hej Eva. Det er godt nok nogle lækre kort du har fået og sikke en forskellighed!! De roser, som er på mit kort har jeg ganske rigtig selv lavet. Jeg har lavet dem af farvet kopipapir og opskriften har jeg fået af min italienske scrapveninde Sonia:
  http://passionidicarta-sonia.blogspot.dk/2012/07/il-mio-primo-tutorial-le-mie-roselline.html
  God fornøjelse med at lave dem...de er SÅ lette at lave!!!

  SvarSlet
 15. Tillykke med fødselsdagen - skønne kort du har fået...

  SvarSlet
 16. Tillykke med i lørdags. Dejlige kort du har fået

  SvarSlet