Sidevisninger i alt

torsdag den 14. februar 2013

Valentines kort

I dag er det Valentines dag. Jeg plejer normalt ikke at lave Valentines kort, men naboen kom og spurgte om jeg ikke kunne lave nogle. Og hvad gør man ikke for gode naboer.....  Så jeg gik i tænkeboksen og i Silles bibliotek. Her er nogle af de kort der blev lavet.
 
Laver du Valentines kort ?7 kommentarer:

 1. De er blevet rigtig gode,og nej vi gør det heller ikke i valentinesdag, eller mange af de andre "mærkedage" for den sags skyld

  SvarSlet
 2. De er jo blevet rigtig søde!
  Nææh - jeg laver egentlig ikke Valentines kort - det er jo ikke rigtig dansk .. er det? *G*
  Jeg har dog lavet et par stykker i år til udfordringer.

  SvarSlet
 3. Sikken søde kort, med mange hjerter. knus morkaren.

  SvarSlet
 4. Søde valentines kort du har fået lavet.

  SvarSlet
 5. Rigtig søde kort

  Næh, jeg laver ikke Valentines kort, som Dorthe skriver, så er det jo ikke rigtig dansk... :)

  SvarSlet
 6. Hold da op hvor er de søde, så flot lavet. Jeg laver heller ikke valentines kort, men jeg er også lykkelig gift Jeg vil heller forkæles hver dag, en til speciale andledninger, og det bliver jeg:)

  Det er ikke en punch jeg har brugt, det er et mønste jeg har lavet på silhouetten, det er nemt. Jeg købte en skærefil med en hexegon og så lave jeg bare et mønstre som passed mig, det er ikke de sidste kort jeg har lavet sådan. Skal ha lavet andre mønstre også:)

  Knus

  SvarSlet
 7. Ej, hvor søde og ikke mindst sjove kort. Jeg laver ikke selv valentins kort, men det er simpelthen et spørgsmål om tid....og ikke mindst lyst efter en december fyldt med julekort og lysten til at lave noget andet end "planlagte" kort ;-)

  SvarSlet