Sidevisninger i alt

tirsdag den 21. maj 2013

To fødselsdagskort - et bokskort og et evighedskort.


Min genbo bestilte et fødselsdagskort til en kvinde der blev 70 år. Der var slet ingen begrænsninger eller ønsker - jeg kunne bare kører løs. Jeg elsker når jeg får frie hænder, så er der muligheder for at afprøve nogle af de smukke ting jeg ser rundt omkring på div. blogge.

Det blev der dette bokskort ud af. Det er egentlig bare et kort der er sat oven på en æske. Kortet holdes lukket med en magnet. Billedet er fundet på nettet, roserne er fra WOC, charms er købt hos www.scrapfactory.dk papiret er fra en af mine mange bunker. Tekst og tal er skåret ud på Sille.

Jeg havde også fået en bestilling på et fødselsdagskort til en 50 års fødselar. Han løber og cykler meget. Her fik jeg afprøvet et evighedskort. Det var rigtig sjovt at lave, så dem bliver der nok et par stykker mere af. Sille har hjulpet mig med tekst og figurerne. Stemplerne på forsiden er købt hos www.fruhansenshobby.dk papiret er fra gemmerne.
11 kommentarer:

 1. Fantastisk flotte kort du har lavet... SMUK æske.
  Og det evighedskort MÅ jeg altså også prøve at lave... det må være dét, som Rikke/Pia lavede på dk4...ikk'?
  Super flotte figurer... hvem der havde en Sille.
  Go' dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for ros. Jeg har hørt at de også har lavet det i deres udsendelser. Jeg kan desværre ikke tage den kanal. Jeg fandt det på youtube. Du kan evt. søge under never ending Card.

   Slet
 2. Flotte kort! Er virkelig vild med æsken! Det evighedskort har jeg overvejet at lave - måske man skulle kaste sig ud i det!

  SvarSlet
 3. Sikke flittig du er ;-)
  Super flot æske og sjovt kort. Nu kan jeg lige pludselig se hvilken fejl jeg laver, når jeg folder evighedskort, Tak for inspiration

  SvarSlet
 4. Fantastisk flotte kort du har lavet

  SvarSlet
 5. Flot med æsken der jo både kan bruges til gavekort/penge eller lidt chokolade
  og evighedskortet er da rigtig godt når nu modtageren er så aktiv og stemplet er fint som her til 50 års fødselsdag men også til konfirmation :o)

  SvarSlet
 6. super smuk æske og det wvighedskort er da flot

  SvarSlet
 7. Super flot æske og kort.

  SvarSlet
 8. Flotte kreationer her, det er sikkert og flot dekoreret også. Har selv lavet rigtig mange æsker og adskillige evighedskort, og I skal bare alle gå i krig, for de er bare sååå nemme at lave, når man lige forstår hvordan de virker, så kan de laves på 10 minutter. Så bare "go for it ladies".

  SvarSlet
 9. Det kom der jo 2 rigtig flotte æske/kort ud af. - Og 2 ret forskellige....

  SvarSlet