Sidevisninger i alt

mandag den 21. november 2011

Tasker tasker tasker.....

Ja, nu løber tiden hurtig. Det er allerede på fredag, at jeg skal udstille på Københavns hovedbanegård. Jeg skal stå "under uret" det er ca midt i den store hal. Jeg er der fra kl. 08.00-18.00.

Jeg kunne godt ønske, der var et par uger endnu. Jeg har så mange ideer til tasker, men jeg regner ikke med, at jeg kan nå at lave flere.

Efter udstillingen bliver alle taskerne solgt. Nogle er allerede reserveret. Der vil ligge en mappe fremme, hvor man kan skrive sit navn og adresse på den taske man gerne vil købe. Så sender jeg den med det samme efter udstillingen, eller man kan komme og hente den. Pengene skal selvfølgelig betales med det samme incl. porto. De tasker der ikke bliver solgt på fredag, kommer til salg her på bloggen.

Den første taske er lavet af et gammel vejatlas og sorte kaffeposer.. Alle "kortstrimlerne" er belagt med tape. Størrensen er: 24 x 15 x 6 cm. Der er lynlås for oven.

SOLGTDenne taske er flettet af lilla kaffeposer fra Löfberg. Vagnsine fra http://www.kreahulen.dk/  har været så sød at samle til mig. Målene er denne taske er også: 24 x 15 x 6 cm. Der er lynlås for oven.

SOLGTDen næste taske er flettet udelukkende af Cafax kaffeposer. Som rem har jeg brugt et bælte, der er sat fast med postskruer. Denne taske måler: 30 x 21 x 9 cm. Her er der også lynlås i toppen.

SOLGT
De to sidste tasker har nu mest været en prøve. De er svære at sy sammen indvendig eller også er min tålmodighed ikke så stor til små ting. Bunden er lavet på to forskellige måder og der er en ring mere på den med jordbær. Der er lynlås i begge tasker.

Størrelse på jordbærtasken: 16 x 12 x 6 cm. SOLGT

Størrelse på blåbærtasken: 17 x 10 x 3 cm. SOLGT3 kommentarer:

 1. Er du tosset nogle flotte tasker. Hold da helt op. Og så have "butik" på Hovedbanegården....Det går vel nok fint.
  God arbejdslyst.

  SvarSlet
 2. Held og lykke med salg på fredag, det er da nogle flotte tasker, jeg lover ikke, men måske jeg kommer ind og hilser på dig.v.h. morkaren.

  SvarSlet
 3. Hej Rysse,

  Sikken nogle utroligt smukke tasker du laver (igen igen), ros det skal du i hvert fald have.

  Hvis alt flasker sig, så vil jeg gerne nå ind og se til dig på fredag på hovedbanen, er jo selv begyndt at folde tasker og vil gerne ind og se dine, og se hvor flotte de er.

  Kh. Henriette / Solsikkens-Sang

  SvarSlet