Sidevisninger i alt

torsdag den 6. september 2012

Gave / kort til min mor

PAS PÅ......    Langt indlæg.

Som jeg skrev i tidligere indlæg blev min mor 80 år. Hun havde hele tiden sagt at hun ikke ville være hjemme på sin fødselsdag. Hun ville rejse ud i den store verden. Ja, så var der jo ingen grund til at søge fri på dagen. Men 1 uge før fik jeg opringningen - at det kom hun ikke alligevel. Nårhh.. sagde jeg så - så giver du måske kaffe. Hun ville ikke holde fødselsdag, men en kop kaffe ville hun gerne give. Jamen så tager jeg boller med. Nu var gode dyr rådne....  Jeg havde ikke fri. Ja, så er det fedt at have nogle gode kolleger, som er villige til at træde til.

Så fik jeg sat jungletrommerne i gang. Hele familien blev trommet sammen til en surprice komsammen. Jeg skulle komme kl. 14.00 og resten af familien - både børn, svigerbørn, børnebørn og oldebarn ville komme dumpende efter kl. 14.30. Det blev en rigtig god dag og som hun sagde, da vi gik.´"det er den bedste fødselsdag, jeg ikke har holdt".

Hun havde ønsket sig oplevelser - og hvordan pakker man lige det ind ? Jeg havde lavet en slags minialbum med dobbelte sider, hvor der lå en tags i.  Mine søskende og jeg var blevet enige om, at vi hver i sær ville invitere hende til et eller andet i forskellige måneder. På tagen ville månedens navn stå og på bagsiden ville hun få et hint om, hvad det kunne være. Så det næste 3/4 år bliver der næsten noget for hende hver måned.

 
 


 
 
 
 
 
 
 
 

8 kommentarer:

  1. Det ser rigtig godt ud, efter du beskrev den forleden har jeg været spændt på også at se den.
    Det er nogle gode billeder, og albummet har nogle lækre farver

    SvarSlet
  2. Hvor er det både en sød og god ide Rysse, din mor ser så sød ud, og jeg forstår hun ikke ville holde sin fødselsdag, når man er kommet op i alderen virker det så uoverkommeligt at stille en fest på benene, så godt du tog over, og til sidst stort tillykke med hende og knus morkaren.

    SvarSlet
  3. Tillykke med din mor og sikke et fint lille album. En rigtig god idé

    SvarSlet
  4. Ejjjj hvor er du bare sød at sørge for at stable det på benene, og fedt med så gode kollegaer!!

    Det da en fantastisk gave du har fundet på til hende :)
    For man mangler jo ikke noget særligt i den alder udover oplevelser med familien mm.

    SvarSlet
  5. Det er rigtig flot - jeg var også ret spændt på at se det IRL

    SvarSlet
  6. Dejligt at i fik en god dag. Flot minialbum.

    SvarSlet
  7. Fantastisk god gave ide! Og hvor var det godt hun "ikke holdt" fødselsdag - haha.
    God weekend snart.

    SvarSlet
  8. Hjertlig tillykke med din mor. Alletiders gave.
    Knus og kram

    SvarSlet